Lefolyótisztító granulátum

A lefolyótisztító szerek között a Vix nagyon közkedvelt a háztartásokban, mivel egyszerre képes a lefolyónyílás és a szifon megtisztítására, és még a makacs dugulásokkal is elbánik. Erejéhez képest ráadásul rendkívül kedvező áron vásárolható meg.

Bizonyára mindenkinek ismerős az a bosszantó érzés, amikor egy mosogatás, vagy fürdés után a víz nem hajlandó távozni a lefolyónyíláson. Ennek rendszerint valamilyen szilárd test felhalmozódás az oka. Fürdőkád esetén tipikusan ilyen a hajszál, vagy a túl sok tisztálkodószer, amely könnyen elzárhatja a víz útját a csatorna felé. Ilyenkor hatékony segítségre van szükség, amely képes megszűntetni a dugulást anélkül, hogy károsítaná a vezetékeket.

Minden esetben oda kell figyelni a gyártó ajánlására, amikor a szert használni akarjuk. A címkén megtalálható a használati útmutató és a biztonsági előírás is, amelyeket mindig be kell tartani. Ilyen például, hogy védőkesztyűt kell felhúzni a használatakor, de ha van otthon védőszemüveg, akkor azt is érdemes felvenni. A maró hatás miatt pedig alaposan szellőztessünk ki.

A Bábolna-Bio terméke többféle lefolyónyílás megnyitására képes anélkül, hogy a műanyagban, vagy a fémben kárt tenne. Előbbi esetében a gyártói ajánlásnak megfelelően elegendő az előírt adag felét a lefolyóba juttatni. Összetételének köszönhetően képes feloldani a zsíros lerakódásokat és akár a vízkövet is.

A VIX-B lefolyótisztító granulátum nagyon erős tisztítóképességgel rendelkezik, de prevenció céljából is alkalmazható.